U delu Video on Demand (Video na zahtev) na televiziji JW Broadcasting možete upravljati svim dostupnim video-sadržajima (zaustaviti ih, premotavati unapred ili unazad, preskakati delove). Možete gledati samo jedan video-sadržaj ili sve koji se nalaze u nekoj grupi.

(Napomena: U ovom uputstvu je prikazan daljinski upravljač za uređaj Roku 3. Vaš se može donekle razlikovati.)

Na početnoj stranici televizije JW Broadcasting izaberite Video na zahtev da biste videli sve kategorije video-sadržaja. Sledeća uputstva će vam biti od pomoći:

 Pronađite željeni video-sadržaj

Pomoću strelica levo i desno na daljinskom upravljaču uređaja krećite se kroz ponuđene kategorije. Kategorija na kojoj se zaustavite pojaviće se na sredini ekrana. Biće prikazana slika, naslov i kratak opis te kategorije. Pritisnite dugme OK da biste izabrali tu kategoriju.

Neki video-sadržaji se nalaze u više kategorija. Na primer, film Povratak izgubljenog sina nalazi se u kategorijama Filmovi, Porodica i Tinejdžeri.

Svaki red u kategoriji predstavlja jednu grupu video-sadržaja . Dok se pomoću strelica na daljinskom upravljaču krećete po ovoj stranici, za svaki video-sadržaj na koji stanete pojaviće se okvir s detaljima u kom piše njegov naslov i trajanje.

 • Strelice gore i dole: Omogućavaju vam da pređete u drugu grupu. Iznad svake grupe prikazuje se njen naziv.

 • Strelice levo i desno: Omogućavaju vam da pregledate video-sadržaje unutar iste grupe.

  Savet: U gornjem desnom uglu piše koliko video-sadržaja ima u grupi i na kom se sadržaju trenutno nalazite.

Da biste odabrali željeni video-sadržaj i da bi vam se otvorio okvir s detaljima, pritisnite OK. Izaberite jednu od ponuđenih opcija:

 • Play (Pokreni): Pokretanje video-sadržaja od početka.

 • Play With Subtitles (Prikaži titlove): Ova opcija je dostupna samo ako video-sadržaj koji trenutno gledate ima titlove. Ako izaberete ovu opciju, video-sadržaj koji trenutno gledate i svi ostali video-sadržaji u delu Striming i Video na zahtev imaće titlove (ako su dostupni). Da biste onemogućili prikazivanje titlova, izaberite Play Without Subtitles (Isključi titlove).

 • Play All in This Collection (Pokreni sve iz ove grupe): Pokretanje svih video-sadržaja iz grupe, počevši od video-sadržaja koji je prikazan na ekranu.

  Napomena: Prikazivanje će se zaustaviti kada bude prikazan celokupan sadržaj te grupe.

 Upravljajte video-sadržajem

Dok gledate neki video-sadržaj u delu Video na zahtev, na daljinskom upravljaču možete da koristite sledeće naredbe za prikazivanje:

 • Pauza: Ovo je dugme za zaustavljanje reprodukcije. Ponovo pritisnite dugme ako želite da nastavite s gledanjem.

 • Premotavanje unapred: Ovo je dugme za zaustavljanje reprodukcije i premotavanje sadržaja unapred. Kada dođete do željenog mesta, pritisnite dugme za pokretanje.

  Savet: Ako želite brže da dođete do nekog dela sadržaja, više puta pritisnite ovo dugme.

 • Premotavanje unazad: Ovo je dugme za zaustavljanje reprodukcije i premotavanje sadržaja unazad, ka početku video-sadržaja. Kada se vratite na željeno mesto, pritisnite dugme Play.

  Savet: Ako želite brže da se vratite na neki deo sadržaja, više puta pritisnite ovo dugme.

 • Strelica desno: Ovo je dugme pomoću kojeg video-sadržaj premotavate unapred, u intervalima od 10 sekundi. Kada dođete do željenog mesta, pritisnite dugme Play.

 • Strelica levo: Ovo je dugme pomoću kojeg video-sadržaj premotavate unazad, u intervalima od 10 sekundi. Kada se vratite na željeno mesto, pritisnite dugme za pokretanje.

 • Strelica dole: Ovo je dugme pomoću kojeg možete na nekoliko sekundi da vidite informacije o video-sadržaju. Ponovo pritisnite ovo dugme da biste uklonili okvir s informacijama.

 • Strelica gore ili dugme za povratak: Ovo je dugme pomoću kog se vraćate na stranicu s detaljima o video-sadržaju koji gledate.

 Gledajte nedavno objavljene ili izdvojene video-sadržaje

Na početnoj stranici televizije JW Broadcasting nalaze se dve posebne grupe u okviru dela Video na zahtev:

 1. Featured (Izdvojeni video-sadržaji): Kada je ova grupa dostupna, u njoj se nalaze video-sadržaji povezani sa našim nedeljnim sastancima ili porodičnim proučavanjem.

 2. Latest (Nedavno objavljeni video-sadržaji): U ovoj grupi se nalazi šest najnovijih video-sadržaja.

Željeni video-sadržaj iz ovih grupa možete da pronađete na sledeći način:

 • Pomoću strelice gore ili dole dođite do željene grupe.

 • Pritisnite dugme OK da biste videli video-sadržaje iz odabrane grupe.

 • Pomoću strelica gore ili dole krećite se kroz sadržaje iz odabrane grupe.

 • Pritisnite dugme OK da biste odabrali markirani sadržaj i videli detalje o njemu.

  Napomena: Odaberite Pokreni sve iz ove grupe ako želite da pogledate sve video-sadržaje iz jedne grupe.