Vrati se na sadržaj

Vrati se na sadržaj

JW BROADCASTING

Pretražujte audio i video sadržaje na Amazon Fire TV

Pretražujte audio i video sadržaje na Amazon Fire TV

Pomoću opcije Pretraga, pronađite sadržaje na televiziji JW Broadcasting.

Idite na Pretragu na početnoj stranici i pritisnite dugme Izaberi da bi vam se otvorilo polje za pretragu, a zatim ponovo pritisnite Izaberi da biste započeli pretragu.

U polju za pretragu unesite reči koje se odnose na ono što tražite tako što birate svako slovo i zatim pritisnete Izaberi. Primera radi, upišite deo naslova ili ime glavne ličnosti ili opis događaja koji se spominje u sadržaju koji tražite. Dok budete unosili slova prikazaće vam se ponuđene reči. Na daljinskom upravljaču koristite strelice gore, dole, levo i desno da biste izabrali željeni sadržaj. Izaberite sliku ili naslov sadržaja i zatim pritisnite Izaberi.

Da biste pronašli tačan izraz u naslovu programa, stavite navodnike.

Rezultati pretrage obuhvataju i audio i video sadržaje. Da biste suzili rezultate pretrage izaberite Video da biste videli samo filmove ili izaberite Audio da biste videli samo audio-sadržaje.

Prikazaće vam se 24 rezultata koja u najvećoj meri odgovaraju onome što ste upisali. Naveden je i ukupan broj rezultata pretrage (na primer, „Prikazano 24 od 28“).

Ukoliko ne vidite ono što tražite, unesite preciznije parametre za pretragu. Na primer, ukoliko tražite mesečnu emisiju za određeni mesec i u pretragu ste upisali „emisija“, dodajte mesec i godinu, ime brata koji je vodio ili glavnu temu koja se obrađivala tog meseca.