Vrati se na sadržaj

Informacije o podružnicama i obilascima

Srdačno vas pozivamo da posetite naše podružnice i štamparije. Ovde možete pronaći adrese podružnica i saznati vreme obilaska.

 

Sjedinjene Države

Rezervacija obilaska

Da li treba unapred rezervisati obilazak? Da. Da bi se izbegla gužva i da bi svi mogli uživati u obilasku, važno je da svi posetioci, bez obzira na veličinu grupe, unapred rezervišu obilazak.

Ako nemate rezervaciju, da li ipak možete ići u obilazak? Bez rezervacije nećemo moći da vam omogućimo obilazak. Zbog veličine dostupnog prostora, svakog dana će samo jedan određeni broj posetilaca moći da ide u obilazak.

Koliko ranije treba da stignete? Da bismo izbegli gužvu na parkingu i u holovima, predlažemo da dođete najviše jedan sat pre vremena rezervisanog za obilazak.

Kako se može rezervisati obilazak? Ako u vašoj grupi ima manje od 20 osoba, molimo vas da kliknete na „Rezerviši obilazak – grupa do 20 osoba“. Ako je vaša grupa veća, molimo vas da kliknete na link „Rezerviši obilazak – grupa preko 20 osoba“.

Da li se zahtev za obilazak može izmeniti ili otkazati? Može. Kliknite na „Pregledaj ili izmeni rezervacije“.

Šta ako obilazak nije moguć danima koji vam odgovaraju? Nastavite da proveravate naš veb-sajt. Kada se planirani obilasci izmene ili otkažu, postaju dostupni za rezervaciju.

Obilasci

Vorvik

1 Kings Dr.

TUXEDO PARK, NY 10987

UNITED STATES

+1 845-524-3000

Zanimljivosti

Samostalni obilazak izložbe

  1. Sveto pismo i Božje ime. Izloženi su retki primerci Biblija i prikazano je kako je Božje ime sačuvano u Svetom pismu uprkos pokušajima njegovog uklanjanja. Izložba uključuje i rotacionu galeriju, gde su prikazani još neki retki primerci Biblija i rukotvorina povezanih s Biblijom.

  2. Narod za Jehovino ime. Izložba istorije duhovnog nasleđa Jehovinih svedoka. Rukotvorine, grafici i iskustva iz prve ruke pokazuju kako je Jehova postepeno vodio, poučavao i organizovao svoj narod da bi vršio njegovu volju.

  3. Glavno sedište – vera na delu. Interaktivna izložba koja objašnjava rad odbora pri Vodećem telu i kako oni pomažu Jehovinim svedocima da slede biblijska uputstva da se sastaju, stvaraju učenike, uzimaju duhovnu hranu i međusobno pokazuju ljubav.

Obilazak s vodičem

Ovaj obilazak obuhvata zgrade s kancelarijama i službenim prostorijama i imanje u Vorviku.

Preuzmi brošuru za obilazak

Paterson

100 Watchtower Dr. (2891 Route 22)

PATTERSON, NY 12563

UNITED STATES

+1 845-306-1000

Zanimljivosti

Kreira se izgled naših publikacija i snimaju se audio i video projekti. Tokom obilaska upoznaćete se s biblijskim školama koje ovde postoje.

Preuzmi brošuru za obilazak

Volkil

900 Red Mills Rd.

WALLKILL, NY 12589

UNITED STATES

+1 845-744-6000

Zanimljivosti

Godišnje se štampa preko 25 miliona primeraka biblijske literature. Literatura se isporučuje podružnicama širom sveta na preko 360 jezika, kao i u više od 15 000 skupština Jehovinih svedoka u Sjedinjenim Državama, Kanadi i na Karibima.

Preuzmi brošuru za obilazak