Hiljade posetilaca koji su došli na Međunarodni sajam u Ruanu za 2014, u severnoj Francuskoj, imali su priliku da posete zanimljiv štand s temom „Biblija — juče, danas i sutra“.

Na ekranima ispred štanda mogao se pogledati kratak film o drevnim biblijskim manuskriptima, koji je privukao veliku pažnju. Na samom štandu, posetioci su mogli saznati nešto više o praktičnim biblijskim savetima, istorijskoj i naučnoj tačnosti Biblije, kao i njenom ogromnom tiražu.

Takođe, bilo je reči i o tome kako je Biblija opstala kroz vekove i da je danas dostupna milijardama čitalaca u raznim štampanim i elektronskim izdanjima. Posetioci su dobili po besplatan primerak biblijskog prevoda Novi svet, koji Jehovini svedoci izdaju na preko 120 jezika.

Mnogi posetioci su zahvalili Svedocima što su se potrudili da šira javnost bolje upozna Bibliju. Pedagog koja je vodila grupu tinejdžera, rekla je: „Biblija je deo našeg zajedničkog nasleđa. Ona je živa knjiga. Svaki put kada je čitam, pronađem rešenje za svoje probleme.“

Jedna 60-godišnja gospođa se iznenadila kada je saznala da može besplatno dobiti Bibliju. Rekla je: „Svi treba ponovo da je pročitamo jer nam je svima to potrebno.“