Пређи на садржај

Обиласци Бетела

Срдачно вас позивамо да посетите наше подружнице, то јест Бетеле. У неким подружницама постоје изложбе које можете самостално обићи.

Обиласци Бетела: У многим земљама ће обиласци Бетела бити могући од 1. јуна 2023. Више информација можете добити од подружнице коју желите да посетите. Молимо вас да не долазите у обилазак ако сте позитивни на коронавирус, ако имате симптоме прехладе или грипа или сте недавно били у контакту с неким ко је позитиван на коронавирус.

Сједињене Америчке Државе

Информације о обиласцима

Резервишите обилазак – група до 20 особа

Резервишите обилазак – група преко 20 особа

Прегледајте или измените резервације

Преузмите брошуру за обилазак – Ворвик

Преузмите брошуру за обилазак – Патерсон

Преузмите брошуру за обилазак – Волкил

Изложбе

Самостални обилазак изложби – Ворвик

Свето писмо и Божје име. Изложени су ретки примерци Библија и приказано је како је Божје име сачувано у њој упркос покушајима да се оно уклони. Изложба укључује и ротациону галерију, где су приказани још неки ретки примерци Библија и рукотворина повезаних с њом.

Народ за Јеховино име. Изложба историје духовног наслеђа Јеховиних сведока. Рукотворине, графички прикази и искуства из прве руке показују како је Јехова постепено водио, поучавао и организовао свој народ да би вршио његову вољу.

Главно седиште – вера на делу. Интерактивна изложба која објашњава рад одбора при Водећем телу и како они помажу Јеховиним сведоцима да следе библијска упутства да се састају, стварају ученике, узимају духовну храну и међусобно показују љубав.

Адреса и број телефона

Ворвик

Како до нас

Патерсон

Како до нас

Волкил

Како до нас