Пређи на садржај

Јеховини сведоци

Изабери језик српски

Посебан библијски штанд на сајму у Француској

Посебан библијски штанд на сајму у Француској

Хиљаде посетилаца који су дошли на Међународни сајам у Руану за 2014, у северној Француској, имали су прилику да посете занимљив штанд с темом „Библија — јуче, данас и сутра“.

На екранима испред штанда могао се погледати кратак филм о древним библијским манускриптима, који је привукао велику пажњу. На самом штанду, посетиоци су могли сазнати нешто више о практичним библијским саветима, историјској и научној тачности Библије, као и њеном огромном тиражу.

Такође, било је речи и о томе како је Библија опстала кроз векове и да је данас доступна милијардама читалаца у разним штампаним и електронским издањима. Посетиоци су добили по бесплатан примерак библијског превода Нови свет, који Јеховини сведоци издају на преко 120 језика.

Многи посетиоци су захвалили Сведоцима што су се потрудили да шира јавност боље упозна Библију. Педагог која је водила групу тинејџера, рекла је: „Библија је део нашег заједничког наслеђа. Она је жива књига. Сваки пут када је читам, пронађем решење за своје проблеме.“

Једна 60-годишња госпођа се изненадила када је сазнала да може бесплатно добити Библију. Рекла је: „Сви треба поново да је прочитамо јер нам је свима то потребно.“