Пређи на садржај

Пређи на помоћни мени

Јеховини сведоци

српски

Изложба посебних драгуља у Боцвани

Изложба посебних драгуља у Боцвани

Од 22. до 28. августа 2016, на Сајму робе широке потрошње у Боцвани, земљи са најбогатијим налазиштима дијаманата у свету, Јеховини сведоци су изложили неке сасвим посебне драгуље. На свом штанду изложили су библијску литературу, промовисали веб-сајт jw.org, а приказивали су и филмове који јачају породичне везе.

Родитељи и деца који су посетили њихов штанд били су задивљени цртаним филмовима из серије Буди Јеховин пријатељ, у којима је приказано како се библијска начела могу применити у пракси. С обзиром да је неколико цртаних филмова преведено и на језик сетсвана, језик којим говори већина људи у Боцвани, многи посетиоци су се интересовали како могу доћи до тих цртаних филмова.

Посетиоцима, којих је било из свих делова земље, уручено је отприлике 10 000 примерака библијске литературе, а 120 особа затражило је бесплатан библијски курс. Многи су били задивљени када су видели како Сведоци из скупштина на енглеском и сетсвана језику сложно сарађују.

Управа сајма оцењивала је штандове и поставке и доделила је прву награду Јеховиним сведоцима.

Сазнајте више

КО ДАНАС ВРШИ ЈЕХОВИНУ ВОЉУ?

Шта се може наћи на нашем веб-сајту?

Можете сазнати више о нама и нашим веровањима и добити одговоре на библијска питања.

ДОБРЕ ВЕСТИ ИЗ СВЕТОГ ПИСМА

Како можете имати срећан породични живот?

Јехова, срећан Бог, жели да породице буду срећне. Погледајте практичне библијске савете за мужеве, жене, родитеље и децу.