Пређи на садржај

8. ОКТОБАР 2018.
ШТА ЈЕ НОВО

Нове публикације и промене на веб-сајтовима и у апликацијама

Нове публикације и промене на веб-сајтовима и у апликацијама

На годишњем састанку корпорације Watch Tower Bible and Tract Society of Pennsylvania, који је био одржан 6. октобра 2018, објављене су две нове публикације. Прва је књига која говори о Језекиљевом пророчанству, а друга је брошура Посвети се читању и поучавању, која је осмишљена тако да помогне Јеховиним сведоцима да се побољшају у читању и да буду бољи учитељи Божје Речи.

Књига о Језекиљевом пророчанству, доступна на енглеском, и брошура Читање и поучавање, доступна на неколико језика, могу се преузети са сајта jw.org и у апликацији JW Library. Књига о Језекиљевом пророчанству касније ће бити преведена на још неке језике.

На годишњем састанку је такође објављено да је Водеће тело одобрило значајне промене на нашим веб-сајтовима и у апликацијама. Изглед сајта jw.org ће бити промењен и на њему ће се убудуће приказивати садржаји са телевизије JW Broadcasting и из онлајн библиотеке. Поред тога, апликација JW Library ће бити редизајнирана како би укључивала садржај и одлике програма Watchtower Library, као и садржај који се тренутно налази само на сајту jw.org. Целокупни изглед новог сајта и нове апликације биће слични и још лакши за коришћење. На пример, да би се корисник лако сналазио на новом сајту и у новој апликацији, њихове главне одлике ће бити поједностављене чиме ће се до духовне хране долазити још брже и лакше. Планирање и дизајнирање ових великих промена већ је у току. Прва побољшања биће видљива у наредним месецима.