СТРАЖАРСКА КУЛА (ИЗДАЊЕ ЗА ПРОУЧАВАЊЕ) април 2014.

У овом издању се говори о томе како можемо имати веру какву је имао Мојсије. Како Јехова гледа на породичне обавезе и како нам помаже да их испунимо?

Имајмо веру какву је имао Мојсије

Како је вера помогла Мојсију да се одупре телесним жељама и да цени службу која му је била поверена? Зашто је Мојсије усмерио поглед на награду?

Да ли видиш „Невидљивог“?

Како је вера у Јехову помогла Мојсију да се не плаши људи и да верује његовим обећањима? Ојачајмо своју веру у Јехову да бисмо га видели као стварну особу која је спремна да нам помогне.

ЖИВОТНА ПРИЧА

Куда ме је одвела пуновремена служба

Прочитајте зашто Роберт Волен који је 65 година провео у пуновременој служби сматра да је имао смисаон живот препун благослова.

Нико не може робовати двојици господара

У настојању да зараде више новца, неки су се преселили у иностранство и тако одвојили од своје породице. Како је та одлука утицала на њихов брак, њихову децу и њихов однос с Богом?

Будимо храбри — Јехова је наш помоћник

Како је један брат који је неко време због посла био одвојен од жене и деце побољшао њихов породични живот? Како му је Јехова помогао да у неразвијеној земљи издржава своју породицу?

Да ли си захвалан за то што нас Јехова посматра будним оком?

У овом чланку ће бити речи о пет подручја на којима се огледа Божја брига пуна љубави, као и о томе како нама лично користи то што нас Бог посматра будним оком.

Да ли сте знали?

Шта је у библијско време значило то што је неко намерно раздерао своју одећу?