Дана 28. јуна 2013, на нашем сајту се појавила вест да је наша онлајн библиотека постала доступна на чак 100 језика. Преко ње је могуће истраживати на сличан начин као и преко наше библиотеке публикација на CD-у. Подржава је већина уређаја који имају приступ интернету, као што су компјутер, лаптоп, таблет или паметни телефон (smartphone). Ова библиотека садржи углавном новије публикације, од 2000. године наовамо. На многим језицима се у онлајн библиотеци може наћи и Свето писмо — превод Нови свет и Insight on the Scriptures. Може се претраживати тако што се у поље за претраживање унесе реч или комбинација речи, баш као и у библиотеци публикација на CD-у. Помоћу  онлајн библиотеке може се пронаћи неки библијски стих или други текст а затим синхронизовати са тим истим текстом на неком другом језику. Навешћемо неколико писама захвалности за ово непроцењиво средство за истраживање публикација.

„Много вам хвала за онлајн библиотеку. Када сам је први пут видела била сам преплављена осећањем захвалности. Премда се уопште не разумем у програмирање нити у веб дизајн, ипак вам могу рећи да сте одлично уредили ову библиотеку. У њој се заиста огледа ваша љубав према људима, браћи и сестрама и Јехови. Онлајн библиотека је непобитни доказ да вам је стало до нас. Не бих могла тражити никакав бољи дар од нашег великодушног небеског оца Јехове. Неизмерно вам хвала!“ (А., Аргентина)

„Просто не могу да верујем! Данас поподне сам отишао на онлајн библиотеку и угледао међу новим језицима хаићански креол. Нисам се надао томе. Можете и сами видети из мог писма да сам остао без речи. Нека Јехова благослови сав ваш труд и нека вас његов дух и даље води.“ (Д. Ч., Сједињене Државе)