Пређи на садржај

Пређи на помоћни мени

Пређи на садржај

Јеховини сведоци

српски

Конгресни програм за 2017.

Информације за делегате

Информације за делегате

ПОСЕБНИ САСТАНЦИ

БЕТЕЛСКА СЛУЖБА. Крштени објавитељи који имају до 35 година и заинтересовани су за службу у Бетелу, треба да планирају да присуствују састанку за бетелску службу у петак после подне. О месту и времену састанка бићете унапред обавештени.

ШКОЛА ЗА ОБЈАВИТЕЉЕ КРАЉЕВСТВА. Пионири који имају између 23 године и 65 година и који желе да прошире своју службу позвани су да у недељу после подне присуствују састанку за Школу за објавитеље Краљевства. О месту и времену састанка бићете унапред обавештени.

 ИНФОРМАЦИЈЕ ЗА ДЕЛЕГАТЕ

РЕДАРИ. Редари су задужени да вам помогну. Молимо вас да у потпуности сарађујете с њима, прихватајући њихова упутства око паркирања, одржавања реда, заузимања места и осталог.

КРШТЕЊЕ. Места за оне који ће се крстити биће резервисана у партеру испред подијума, уколико не буде другачије речено. Они треба да буду на местима која су резервисана за њих, пре него што у суботу пре подне почне говор за крштење. Свако треба да понесе пешкир и пристојан купаћи костим.

ПРИЛОЗИ. Уз знатан трошак, обезбеђени су довољан број седишта, озвучење и видео-опрема. Такође су организоване и многе службе које нам омогућавају да уживамо у овом конгресу који нам помаже да будемо још ближи Јехови. Ваши добровољни прилози доприносе томе да се покрију трошкови, као и да се подупире међународно дело проповедања. У ту сврху, јасно означене кутије за прилоге постављене су на више места у овом објекту. Сваки прилог се веома цени и Водеће тело жели да вам захвали за вашу великодушну подршку делу Краљевства.

ПРВА ПОМОЋ. Молимо вас, имајте на уму да је ово САМО за ХИТНЕ СЛУЧАЈЕВЕ.

ИЗГУБЉЕНО-НАЂЕНО. Све пронађене ствари треба донети у ово одељење. Ако сте нешто изгубили, можете се обратити овом одељењу. Ту треба довести и децу која су се одвојила од родитеља и изгубила се. Међутим, ово одељење не треба сматрати обдаништем. Молимо вас да пазите на своју децу и да се постарате да увек буду уз вас.

МЕСТА ЗА СЕДЕЊЕ. Молимо вас да будете обзирни према другима тако што заузимате места само за чланове своје породице, оне који су у истој кући с вама, с којима сте се довезли или с којима проучавате Библију. Молимо вас да не остављате ствари на околним седиштима.

ДОБРОВОЉНА СЛУЖБА. Ако желите да помогнете у раду око конгреса, молимо вас да се јавите овом одељењу.

Припремило Водеће тело Јеховиних сведока

Сазнајте више

КО ДАНАС ВРШИ ЈЕХОВИНУ ВОЉУ?

Шта је Бетел?

Бетел је јединствено место с посебном сврхом. Сазнајте више о онима који тамо служе.

КО ДАНАС ВРШИ ЈЕХОВИНУ ВОЉУ?

Које школе могу похађати пионири?

Које школе могу похађати они који су се посветили проповедању добре вести?

КО ДАНАС ВРШИ ЈЕХОВИНУ ВОЉУ?

Како Јеховини сведоци финансирају међународно дело проповедања?

Када је реч о финансирању, по чему се наша организација разликује од других верских организација?