Пређи на садржај

Пређи на помоћни мени

Пређи на садржај

Јеховини сведоци

српски

Моја књига библијских прича

Моја књига библијских прича

Моја књига библијских прича
Исус разговара са децом

Ово је књига истинитих прича. Оне су узете из најбоље књиге на свету, Библије. Из тих прича ћеш сазнати историју света, од тренутка када је Бог почео да ствара па све до нашег времена. У њима се говори о томе шта Бог обећава да ће урадити у будућности.

Из ове књиге ћеш сазнати о чему све Библија говори. Она говори о многим људима и о томе шта су они радили. Такође показује да можемо имати величанствену наду у вечни живот у рају на Земљи коју је Бог дао људима.

У овој књизи има 116 прича. Оне су подељене на осам делова. На почетку сваког дела укратко се говори о томе шта се налази у том делу. Приче су поређане по реду по којем су се догађаји одигравали у прошлости. Тако ће ти бити лакше да научиш када се шта десило у прошлости.

Приче су испричане једноставним језиком. Многи од вас, децо, моћи ћете сами да их читате. Ви, родитељи, приметићете да ће ваша млађа деца једва чекати да им поново читате ове приче. Видећете да је ова књига подједнако занимљива како за децу, тако и за одрасле.

На крају сваке приче налазе се библијски стихови. Подстакнут си да прочиташ библијске извештаје на којима се темеље приче.

Библијски стихови у овој књизи су препричани. Изражени су једноставним језиком како би мала деца могла разумети њихов смисао. Библијски стихови на крају сваке приче указују на извор материјала.