Добро дошли у апликацију JW Library. Ова апликација је намењена за читање и проучавање Светог писма. Главне опције можете видети на траци на врху екрана. Командну траку можете отворити десним кликом или повлачењем прстом од врха екрана надоле.

 Почетна страница

На Почетној страници можете наћи преводе Светог писма и публикације које најчешће користите. Такође можете видети најновије публикације и погледати дневни цитат.

 Свето писмо

Приказ Свето писмо вам омогућује да читате и преузимате разне преводе Светог писма. Изаберите књигу и поглавље које желите да читате. У окну са стране можете пронаћи фусноте, унакрсне референце и додатне преводе.

Ако желите да пронађете неки други стих, додирните Свето писмо, затим Књиге да бисте се вратили на списак библијских књига.

 Публикације

Приказ Публикације вам омогућује да преузимате текстове, као и аудио и видео издања. Додирните публикацију, а затим чланак који желите да читате. Док читате, можете прегледати и наведене библијске стихове. Додирните библијски стих и он ће се појавити у окну са стране. Ако додирните линк у том окну, тај стих ће вам се отворити у Светом писму.

Ако желите да отворите другу публикацију, додирните Публикације, а затим додирните По врсти да бисте се вратили на списак публикација.

 Дневни цитат

Ако на траци на врху екрана додирнете Дневни цитат појавиће се данашњи цитат.

 Онлајн

На траци на врху екрана, додирните Онлајн ако желите да видите линкове ка нашим званичним веб-сајтовима.

 Најновије опције

Да бисте имали најновије опције у апликацији JW Library редовно ажурирајте оперативни систем на свом уређају.

Било би добро да на свом уређају имате последњу верзију оперативног система Windows. Више информација можете добити ако одете на следеће линкове:

Уколико желите, можете укључити аутоматско ажурирање апликација у поставкама за ваш уређај. Више информација можете добити ако одете на линк: http://windows.microsoft.com/sr-latn-rs/windows-8/automatic-app-updates-help.