У апликацији JW Library доступно је на стотине књига, брошура, трактата и филмова које можете читати и гледати и када нисте на интернету.

Следите ова упутства да бисте преузели публикације:

 Преузимање публикација

Можете преузети колико год желите публикација и читати их или проучавати и кад нисте на интернету.

  • Додирните Публикације да бисте видели списак публикација.

  • Додирните Језици да бисте видели списак језика на којима су доступне публикације. Изаберите језик. На врху списка се налазе језици које најчешће користите. Списак можете претраживати и тако што ћете у поље за претрагу уписати језик.

Постоји неколико начина на које можете пронаћи публикацију у апликацији JW Library.

У делу По врсти приказане су публикације на језику који претражујете и сврстане су по групама, као на пример Књиге, Трактати или Филмови. У некима од њих постоје додатне опције за претраживање. На пример, Стражарску кулу можете претраживати по годинама, а Филмови су тематски сложени по категоријама. Ако желите да се вратите на почетак списка, додирните Све врсте.

У делу Ново приказане су публикације које су недавно објављене на језику који претражујете.

Публикације које нисте преузели означени су облачићем. Додирните публикацију да бисте је преузели. Када је преузмете на свој уређај, облачић ће нестати. Поново додирните публикацију да бисте почели са читањем.

У делу Преузето приказане су публикације које сте преузели на било ком језику. Тај списак можете сложити на следеће начине: Наслов, Често коришћено, Ретко коришћен, Величина датотеке.

Брисање публикација

 Уколико вам нека публикација више није потребна или желите да ослободите меморију, можете је обрисати.

Додирните Публикације, затим додирните врсту публикације (на пример, Књиге) да бисте видели списак публикација. Додирните Изабери, затим публикацију коју желите да избришете. Још један начин да изаберете публикацију јесте да је додирните и мало задржите прст. Додирните иконицу за брисање, а затим потврдите да желите да избришете ту публикацију.

Уколико желите да ослободите меморију, можете обрисати публикације које ретко користите или које су веома велике. Додирните Публикације, затим додирните Преузето и сортирајте списак као Ретко коришћен или Величина датотеке. Обришите публикацију која вам више није потребна.

Ажурирање публикација

 С времена на време, доступна је нова верзија публикације коју сте преузели.

Иконица за освежавање појавиће се поред публикације за коју је доступна нова верзија. Кад додирнете публикацију, добићете поруку да је можете ажурирати. Додирните Преузми да бисте преузели нову верзију, или додирните Касније да бисте наставили да читате верзију коју већ имате.

Да бисте видели да ли су доступне нове верзије публикација које сте преузели, додирните Публикације. Уколико су доступне појавиће се картица Спремно за ажурирање. Додирните је да бисте видели списак свих публикација које још нисте ажурирали. Додирните публикацију да бисте је ажурирали, или додирните Ажурирај све да бисте преузели све нове верзије.

Ове опције су омогућене у фебруару 2015, у верзији 1.4 апликације JW Library, која је компатибилна са оперативним системом iOS 6.0 или новијим верзијама. Уколико вам се не приказују ове опције, пратите упутства у чланку „Упутства за JW Library за iOS“, испод поднаслова „Најновије опције“.