Добро дошли у апликацију JW Library. Ова апликација је намењена за читање и проучавање Светог писма. Главне опције можете видети тако што ћете повући од леве ивице екрана надесно или додирнути Мени у горњем левом углу.

 Свето писмо

Приказ Свето писмо вам омогућује да читате и преузимате разне преводе Светог писма. Изаберите књигу и поглавље које желите да читате. У окну са стране можете пронаћи фусноте, унакрсне референце и додатне преводе.

Ако желите да пронађете неки други стих, додирните Свето писмо, да бисте се вратили на списак библијских књига.

 Публикације

Приказ Публикације вам омогућује да преузимате текстове, као и аудио и видео издања. Додирните публикацију, а затим чланак који желите да читате. Док читате, можете прегледати и наведене библијске стихове. Додирните библијски стих и он ће се појавити у окну са стране. Ако додирните линк у том окну, тај стих ће вам се отворити у Светом писму.

Ако желите да отворите другу публикацију, отворите мени, додирните Публикације да бисте се вратили на списак публикација.

 Дневни цитат

Ако додирнете Дневни цитат појавиће се данашњи цитат.

 Онлајн

Додирните Онлајн ако желите да видите линкове ка нашим званичним веб-сајтовима.

 Најновије опције

Да бисте имали најновије опције у апликацији JW Library, редовно ажурирајте оперативни систем на свом уређају.

Било би добро да на свом уређају имате последњу верзију оперативног система Android. Више информација можете добити ако одете на линк: https://support.google.com/nexus/answer/4457705.

Уколико желите можете укључити аутоматско ажурирање апликација у поставкама за ваш уређај. Више информација можете добити ако одете на линк: https://support.google.com/googleplay/answer/113412.