Пређи на садржај

JW LIBRARY ЗНАКОВНИ ЈЕЗИК

Опције у апликацији JW Library знаковни језик

Опције у апликацији JW Library знаковни језик

JW Library Sign Language је званична апликација Јеховиних сведока. Помоћу ње можете преузимати и гледати видео-садржаје на знаковном језику који су објављени на сајту jw.org.

Гледајте Свето писмо и друге публикације на знаковном језику. Преузмите их помоћу свог преносивог уређаја да бисте могли да их гледате и када нисте на интернету. Допашће вам се живописне слике и једноставно коришћење ове апликације.

 

Једноставно коришћење

На страници Библија можете одабрати и гледати библијске књиге превода Нови свет. Такође можете гледати појединачне стихове из библијских књига које још нису објављене у оквиру превода Нови свет, али су снимљени у оквиру других публикација. На страници Публикације можете пронаћи друге публикације и филмове са сајта jw.org.

 

Брзо до наведених библијских стихова

Док гледате видео-издање неке публикације, додирните дугме Библија. Снимак ће се зауставити док ви пронађете и погледате наведени библијски стих. Затим се вратите на страницу Публикације и наставите с гледањем видео-садржаја.

Лако преузимање видео-садржаја

Видео-садржаји које нисте преузели приказани су пригушеним бојама. Када додирнете неку сличицу, почеће преузимање тог видео-садржаја са сајта jw.org. Додирните дугме Преузми све да бисте преузели све видео-садржаје. Додирните Више да бисте га обрисали.

 

Величина и чување видео-садржаја

Можете преузимати видео-садржаје у различитим резолуцијама, што одређује колико ће простора они заузети на вашем уређају. Ако у уређају имате меморијску картицу, видео-садржај можете сачувати на самом уређају или на меморијској картици.

 

Једноставно коришћење видео-плејера

Видео-плејером можете управљати следећим једноставним покретима:

  • Додир с два прста: Пуштање или заустављање видео-садржаја.

  • Прстом налево: Прелаз на следећи део.

  • Прстом надесно: Прелаз на претходни део.

  • Прстом нагоре: Повећавање брзине репродуковања.

  • Прстом надоле: Смањивање брзине репродуковања.

  • Додир једним прстом: Приказивање или скривање контрола плејера.

 

Подршка

Ако имате проблеме са апликацијом JW Library Sign Language, молимо вас да попуните и пошаљете формулар за онлајн помоћ.