Део Streaming (Стриминг) на станици JW Broadcasting јесте попут телевизијске станице зато што има више канала са одређеним програмом. Ако желите да управљате видео-садржајем који гледате (на пример, да га гледате од почетка, да га зауставите, премотавате унапред или уназад), идите на део Video on Demand (Видео на захтев).

(Напомена: У овим упутствима је приказан даљински управљач за уређај Roku 3. Ваш се може донекле разликовати.)

Следећа упутства за гледање стриминг канала телевизије JW Broadcasting на уређајима Roku биће вам од помоћи:

 Гледајте Стриминг

Изаберите део Стриминг на почетној страници телевизије JW Broadcasting да бисте видели списак канала.

Помоћу стрелица лево и десно на даљинском управљачу уређаја Roku крећите се кроз списак канала. Канал на ком се зауставите појавиће се на средини екрана. Биће приказана слика, наслов и кратак опис тог канала. Притисните дугме ОК да бисте изабрали тај канал.

Док се видео-садржај учитава, у менију канала видеће се назив канала и назив видео-садржаја који се тренутно емитује, као и три видео-садржаја који следе.

Савет: Ако је видео-садржај учитан и желите да изађете из менија канала, притисните стрелицу лево на даљинском управљачу.

 Промените канал

Стриминг канал можете променити на два начина:

  • Вратите се на приказ свих канала

    Притисните стрелицу лево или дугме за назад да бисте се вратили на приказ свих канала. Помоћу стрелица лево и десно крећите се кроз списак канала. Притисните дугме ОК да бисте изабрали жељени канал.

  • Идите на други канал

    Док гледате један стриминг канал, притисните стрелицу горе или доле да бисте гледали наредни или претходни канал. Док се видео-садржај учитава, у менију канала видеће се назив канала и назив видео-садржаја. Притисните стрелицу горе или доле да бисте променили канал или сачекајте да се видео-садржај учита.

 Користите мени канала

Док гледате неки стриминг канал, притисните стрелицу десно да бисте видели мени канала.

Осим назива канала и видео-садржаја који се тренутно емитују и који следе, овај мени садржи и две опције: Play From Beginning (Покрени од почетка) и Play With Subtitles (Прикажи титлове). Помоћу стрелица горе или доле изаберите опцију. Притисните дугме ОК.

  • Покрени од почетка: Изаберите ову опцију да бисте прешли на део Видео на захтев. У том делу тренутни видео-садржај можете гледати од почетка, можете га зауставити, премотавати унапред или уназад.

  • Прикажи титлове: Изаберите ову опцију да бисте одабрани видео-садржај гледали с титловима и да бисте их активирали (ако постоје) за све видео-садржаје у деловима Стриминг или Видео на захтев. Да бисте искључили титлове, поново уђите у овај мени и изаберите Play Without Subtitles (Искључи титлове). (Напомена: Ова опција ће бити доступна само ако титлови постоје за одабрани видео-садржај.)

Да бисте изашли из менија канала, притисните стрелицу лево, стрелицу десно или дугме за назад.