Пређи на садржај

Пређи на помоћни мени

Пређи на садржај

Јеховини сведоци

српски

JW BROADCASTING

Претражујте аудио и видео садржаје на Amazon Fire TV

Претражујте аудио и видео садржаје на Amazon Fire TV

Помоћу опције Претрага, пронађите садржаје на телевизији JW Broadcasting.

Идите на Претрагу на почетној страници и притисните дугме Изабери да би вам се отворило поље за претрагу, а затим поново притисните Изабери да бисте започели претрагу.

У пољу за претрагу унесите речи које се односе на оно што тражите тако што бирате свако слово и затим притиснете Изабери. Примера ради, упишите део наслова или име главне личности или опис догађаја који се спомиње у садржају који тражите. Док будете уносили слова приказаће вам се понуђене речи. На даљинском управљачу користите стрелице горе, доле, лево и десно да бисте изабрали жељени садржај. Изаберите слику или наслов садржаја и затим притисните Изабери.

Да бисте пронашли тачан израз у наслову програма, ставите наводнике.

Резултати претраге обухватају и аудио и видео садржаје. Да бисте сузили резултате претраге изаберите Видео да бисте видели само филмове или изаберите Аудио да бисте видели само аудио-садржаје.

Приказаће вам се 24 резултата која у највећој мери одговарају ономе што сте уписали. Наведен је и укупан број резултата претраге (на пример, „Приказано 24 од 28“).

Уколико не видите оно што тражите, унесите прецизније параметре за претрагу. На пример, уколико тражите месечну емисију за одређени месец и у претрагу сте уписали „емисија“, додајте месец и годину, име брата који је водио или главну тему која се обрађивала тог месеца.