Пређи на садржај

Пређи на помоћни мени

Пређи на садржај

Јеховини сведоци

српски

JW BROADCASTING

Гледајте стриминг програм на сајту TV.JW.ORG

Гледајте стриминг програм на сајту TV.JW.ORG

Део Стриминг на сајту tv.jw.org је попут телевизијске станице зато што има више канала са одређеним програмом. Изаберите који канал желите да гледате. Ако желите да управљате видео-садржајем који гледате (на пример, да га гледате од почетка, да га паузирате и премотавате напред или назад), идите на део Видео на захтев.

Следећа упутства ће вам бити од помоћи:

 Гледајте канал Стриминг на компјутеру

Кликните на дугме Стриминг. Подразумевани канал ће почети да се учитава и моћи ћете да гледате оно што се тренутно емитује.

 • Да бисте активирали приказ преко целог екрана, пређите курсором миша преко видео-садржаја и кликните на иконицу Приказ преко целог екрана.

 • Да бисте изашли из режима Приказ преко целог екрана, на тастатури притисните дугме Escape или пређите курсором миша преко видео-садржаја и кликните на иконицу Подразумевани приказ.

 • Да бисте видео-садржај гледали у другој резолуцији, пређите курсором миша преко њега и затим поставите курсор на иконицу Подешавања. Кликните на жељену резолуцију. (Напомена: Ова опција није омогућена у свим претраживачима.)

  Напомена: Већи број јесте боља резолуција, за коју је неопходан брз интернет. Изаберите резолуцију која највише одговара брзини вашег интернета и величини екрана. (За више информација, видите Како променити подешавања на компјутеру, таблет рачунару или паметном телефону.)

 • Да бисте подесили јачину звука, пређите курсором миша преко видео-садржаја и затим поставите курсор на иконицу Звук. Померајте показивач јачине звука горе или доле да бисте појачали, односно смањили звук.

Кликните на Покрени од почетка да бисте тренутни видео-садржај, уместо на стриминг каналу, гледали у делу Видео на захтев.

Савет плус: У Подешавањима изаберите који стриминг канал желите да се први учита када кликнете на део Стриминг.

Ако вам је неки од стриминг канала предуго активиран и за то време нисте променили канал, програм ће бити прекинут поруком с питањем да ли још увек гледате тај канал. Та порука ће се појавити јер ми плаћамо стриминг сваког видео-садржаја, те зато желимо да избегнемо емитовање програма ако га особа не гледа. Ако и даље гледате тај канал, кликните на OK да бисте наставили с гледањем.

 Гледајте канал Стриминг на преносивом уређају

Напомена: Опције овог канала нису приказане на исти начин на свим преносивим уређајима, у зависности од величине њиховог екрана и оперативног система који користе. Следећа упутства ће вам бити од помоћи.

На већем преносивом уређају, као што је таблет рачунар, додирните дугме Стриминг. Учитаће се подразумевани канал.

На мањем преносивом уређају, као што је паметни телефон, додирните дугме Мени. Додирните Стриминг да би се учитао подразумевани канал или додирните Стрелицу доле, која се налази десно од назива Стриминг и изаберите стриминг канал.

Додирните иконицу Покрени да бисте покренули видео-садржај.

 • Да бисте видео-садржај гледали преко целог екрана, додирните га два пута, или једном и затим додирните иконицу Приказ преко целог екрана.

  Напомена: У режиму Приказ преко целог екрана могу бити приказане опције за управљање видео-садржајем (пауза, покрени, премотај), али оне неће радити.

 • iOS: Да бисте изашли из режима Приказ преко целог екрана, додирните видео-садржај који се приказује преко целог екрана и затим додирните иконицу Подразумевани приказ или дугме Готово.

  Андроид: Да бисте изашли из режима Приказ преко целог екрана, додирните видео-садржај који се приказује преко целог екрана и затим на Андроид уређају притисните дугме Назад.

  Windows Mobile: Да бисте изашли из режима Приказ преко целог екрана, на свом уређају притисните дугме Назад.

 • Да бисте видео-садржај гледали у другој резолуцији, додирните га, а затим дорирните иконицу Подешавања. Изаберите жељену резолуцију. (Напомена: Ова опција није омогућена на свим преносивим уређајима.)

  Напомена: Већи број јесте боља резолуција, за коју је неопходан брз интернет. Изаберите резолуцију која највише одговара брзини вашег интернета и величини екрана. (За више информација, видите Како променити подешавања на компјутеру, таблет рачунару или паметном телефону.)

Да бисте сазнали шта ће се следеће емитовати, додирните дугме ТВ програм. На мањем преносивом уређају, померите екран нагоре.

Додирните Покрени од почетка да бисте тренутни видео-садржај, уместо на стриминг каналу, гледали у делу Видео на захтев.

Савет плус: У Подешавањима изаберите који стриминг канал желите да се први учита када кликнете на део Стриминг.

 Промените канал на компјутеру или таблет рачунару

Када вам је активиран режим подразумеваног приказа (не режим приказа преко целог екрана), списак канала се налази испод видео-садржаја. Кликните или додирните назив канала који желите да гледате.

На компјутеру или таблет рачунару, канали су приказани целом ширином на дну екрана. Канал који тренутно гледате обележен је плавом траком изнад назива.

Кликните или додирните Стрелицу лево или Стрелицу десно да бисте видели још канала. Кликните или додирните назив канала који желите да гледате.

Када на компјутеру кликнете на жељени канал, видео-садржај се аутоматски покрене. На уређајима са оперативним системом iOS или Андроид, морате да додирнете иконицу Покрени.

 Промените канал на паметном телефону

Када вам је активиран режим подразумеваног приказа (не режим приказа преко целог екрана), списак канала се налази испод видео-садржаја. Додирните назив канала који желите да гледате.

У портретном режиму на малом преносивом уређају, као што је паметни телефон, стриминг канали су приказани у вертикалном списку испод видео-садржаја. Канал који тренутно гледате обележен је плавом траком изнад назива. Додирните Стрелицу доле која се налази десно од назива канала да бисте видели шта се тренутно емитује на том каналу. Померите екран нагоре да бисте видели шта је следеће на програму, колико ће трајати и кад почиње.

Додирните Стрелицу горе да бисте затворили списак за тај канал.

Додирните назив канала који желите да гледате, затим иконицу Покрени да бисте гледали оно што се тренутно емитује на том каналу.

 Погледајте ТВ програм

На компјутеру или таблет рачунару, ТВ програм можете видети само када вам је активиран режим подразумеваног приказа (не режим приказа преко целог екрана). Ако користите мањи преносиви уређај, као што је паметни телефон, прочитајте део с поднасловом Промените канал на паметном телефону.

Кликните или додирните дугме ТВ програм да бисте видели списак свих канала, као и шта ће се емитовати на сваком од њих.

Свака колона јесте један канал. Видео-садржај који се тренутно емитује на том каналу приказан је на врху колоне. Садржај који следи, његово трајање и време када почиње, налази се испод тога.

Кликните на Стрелицу лево или Стрелицу десно да бисте видели још канала. Кликните на неки канал да бисте изашли из ТВ програма и гледали жељени канал.

Напомена: Време када почиње одређени програм, рачуна се према вашој временској зони (то јест, према временској зони на вашем компјутеру или уређају на ком гледате програм). То значи да неће сви гледати исти програм у исто време. На пример, ако ви гледате програм који почиње у 19 часова, особа која гледа исти програм, а налази се у временској зони источно од ваше, почеће да гледа тај програм сат времена пре вас, када по њеном времену буде 19 часова. Особа која се налази у временској зони западно од ваше почеће да гледа тај програм сат времена после вас, када по њеном времену буде 19 часова.

Кликните или додирните дугме ТВ програм да бисте га затворили и наставили с гледањем.