Пређи на садржај

Јеховини сведоци

Изабери језик српски

Контакт с локалним представницима

Ступите у контакт с представницима Одбора за односе с болницама у вашој земљи. Ова служба сарађује са здравственим радницима који лече Јеховине сведоке. Њене услуге су бесплатне и доступне 24 сата.

 

Самоа

Служба за сарадњу с болницама (Самоа)

+61 2-8006-5449

 

Међународне канцеларије

Служба за сарадњу с болницама (Међународна канцеларија)

1 Kings Drive

TUXEDO PARK NY 10987-5500

UNITED STATES

HIS@jw.org

+1 718-560-4700

+1 718-560-4709 (факс)

 


Део с медицинским информацијама на сајту jw.org намењен је првенствено лекарима специјалистима и другим здравственим радницима. Он не садржи медицинске савете нити препоруке за одређено лечење и није замена за консултовање са стручним здравственим радником. Медицинску литературу која се овде наводи нису издали Јеховини сведоци, али у њој се говори о стратегијама бескрвног лечења које се могу узети у обзир. Сваки медицински радник је одговоран да буде у току с новим информацијама, размотри више начина за пружање медицинске неге и да помогне пацијентима да донесу одлуку која је у складу с њиховим медицинским стањем, жељама, мерилима и веровањима. Нису све овде наведене стратегије примењиве и прихватљиве за све пацијенте.

За пацијенте: Увек се консултујте с вашим лекаром или другим квалификованим здравственим радником у вези с вашим медицинским стањем и лечењем. Ако сматрате да имате здравствених проблема, обратите се лекару.

Коришћење овог веб-сајта прописано је правилима коришћења.