Одбор подружнице у Сједињеним Државама послао је извештај о браћи погођеној многобројним пожарима у северној Калифорнији, као и пожаром који се брзо шири јужном Калифорнијом.

Северна Калифорнија: Подружница у Сједињеним Државама ступила је у контакт с покрајинским надгледницима у окрузима Мендосино, Напа и Сонома, и они су известили да је један објавитељ повређен, али да се сва браћа налазе на сигурном. Око 700 браће је морало да буде евакуисано, а око 2 000 њих је спремно на то ако буде било потребе. Сви расељени су смештени код друге браће која живе у безбеднијим подручјима. До сада је потврђено да су изгореле једна Дворана Краљевства и три куће наше браће. Поред тога, 22 куће су претрпеле већа, а 32 мања оштећења. Покрајински надгледници предводе у пружању преко потребног охрабрења и подршке.

Јужна Калифорнија: У Анахајму и околини, евакуисано је 25 породица Сведока и нико од браће није повређен. Сви евакуисани су смештени у домовима својих суверника. Нема извештаја о томе да су Дворане Краљевства или куће наше браће оштећене у пожару.

Сигурни смо да ће Јехова бити „високо уточиште“ свима који су погођени овим невољама (Псалам 9:9, 10).

Контакт:

Међународни: Дејвид Семонијан, Служба за однoсе с јавношћу, тел.: +1 845 524 3000