Пређи на садржај

Пређи на помоћни мени

Јеховини сведоци

српски

7. ДЕЦЕМБАР 2015.
СЈЕДИЊЕНЕ ДРЖАВЕ

Сведоци започињу с дугоочекиваном продајом некретнина у Бруклину

Сведоци започињу с дугоочекиваном продајом некретнина у Бруклину

ЊУЈОРК. Јеховини сведоци продају неке од најтраженијих некретнина у Бруклин Хајтсу у Њујорку. На продају је стављен један од највећих бруклинских плацева на адреси Џеј стрит 85, као и десетоспратница у улици Колумбија Хајтс 124. На тржишту је такође и објекат који се тренутно користи као главно седиште Јеховиних сведока, у улици Колумбија Хајтс 25/30. Овим пројектом се бави Канцеларија за промет некретнина Јеховиних сведока и очекује се да објекти буду продати засебно.

О плацу од око 12 550 квадратних метара на адреси Џеј стрит 85, портпарол Јеховиних сведока Ричард Дивајн је изјавио: „Ова парцела, на којој се може изградити објекат од скоро 100 000 квадратних метара, обухвата цео један блок у бруклинској области која се брзо развија.“

Плац на адреси Џеј стрит 85 у непосредној је близини моста на Менхетну.

Стамбена зграда од око 14 120 квадратних метара у улици Колумбија Хајтс 124 налази се на шеталишту у историјском делу Бруклина. „У питању је предивна зграда са невероватним погледом на Бруклински мост, Кип слободе и доњи Менхетн“, рекао је господин Дивајн.

Зграда у улици Колумбија Хајтс 124 налази се у историјском делу Бруклина.

Главно седиште Јеховиних сведока већ деценијама се налази у улици Колумбија Хајтс 25/30 (слика на почетку) и многи Њујорчани га препознају по натпису на врху зграде и сату. Оно се простире на преко 68 000 квадратних метара, заузима два блока и има директан поглед на Бруклински мост.

Говорећи о даљњим плановима Сведока, господин Дивајн је додао: „Ове продаје представљају следећи корак у пресељењу нашег главног седишта у Ворвик.“

Више информација о некретнинама можете пронаћи на веб-сајту www.watchtowerbrooklynrealestate.com. За заказивање разговора и додатне фотографије објеката, обратите се Служби за односе с јавношћу.

Контакт:

Дејвид Семонијан, Служба за односе с јавношћу, тел.: +1 718 560 5000