Пређи на садржај

Пређи на помоћни мени

Јеховини сведоци

српски

29. МАРТ 2017.
ВЕСТИ ИЗ СВЕТА

Јеховини сведоци планирају значајне догађаје у 2017.

Јеховини сведоци планирају значајне догађаје у 2017.

ЊУЈОРК. Јеховини сведоци ће током 2017. организовати низ значајних догађаја на које ће позивати јавност.

У уторак, 11. априла 2017. Јеховини сведоци широм света изразиће добродошлицу свима који буду присуствовали Спомен-свечаности, то јест обележавању годишњице Исусове смрти. Они су у суботу 18. марта започели посебну кампању која ће трајати до 11. априла. Њихов циљ је да лично позову што више људи на ову свечаност. У ту сврху користе штампане позивнице. За Сведоке је то најважнији догађај у години.

Након Спомен-свечаности, Сведоци ће позивати јавност на посебно тридесетоминутно предавање са темом „Како остати мирољубив у свету пуном гнева“. То предавање ће се одржати у већини Дворана Краљевства Јеховиних сведока током викенда 15. и 16. априла 2017.

Почевши од 19. маја 2017. Јеховини сведоци ће започети серију тродневних конгреса са темом „Не предај се!“. Конгреси ће започети у Сједињеним Државама и наставити се широм света све до почетка 2018. Три недеље пре сваког од тих програма, Сведоци ће позивати јавност да присуствује конгресу који се одржава у њиховом крају.

Сви ови догађаји, као и састанци Јеховиних сведока организују се бесплатно. Представници медија су позвани да ступе у контакт са локалном подружницом Јеховиних сведока како би добили додатне информације о овом догађају.

Контакт:

Дејвид Семонијан, Служба за односе са јавношћу, тел.: 1 845 524 3000