Пређи на садржај

Пређи на помоћни мени

Јеховини сведоци

српски

ВЕСТИ ИЗ СВЕТА

Нови изглед нашег званичног веб-сајта

Нови изглед нашег званичног веб-сајта

Током протеклих неколико месеци, тим од 40 Јеховиних сведока радио је у Њујорку у тесној сарадњи са Одељењем за графички дизајн и Одељењем за писање на томе да наш веб-сајт www.jw.org постане привлачнији и једноставнији за коришћење, како с компјутера тако и с мобилног телефона. Поред тога, изменили су га имајући на уму два циља.

1. Објединити наше веб-сајтове. Три веб-сајта која су Сведоци користили биће обједињена у само један званични веб-сајт — www.jw.org. Друга два, www.watchtower.org и www.jw-media.org, више се неће користити. Захваљујући томе што ће се ти сајтови спојити у један, њихов садржај ће за све оне који желе неке информације од Јеховиних сведока или о Јеховиним сведоцима сада бити на једном месту. На пример, на њему можете отворити Свето писмо, слушати читање Светог писма или одштампати неку његову страницу или неку од библијских публикација које су објављене на многим језицима.

2. Додати нове информације. Модернизовани веб-сајт садржи сажете одговоре на библијска питања и пружа информације о делу проповедања, подружницама, Дворанама Краљевства и конгресима Јеховиних сведока. У делу под називом „Вести“ налазе се извештаји о догађајима који се односе на Сведоке широм света. На сајту се такође налази интерактивни материјал за породице, тинејџере и децу.

Сваког дана, неколико стотина хиљада особа преко интернета чита публикације које су издали Јеховини сведоци на неком од 430 језика. Они преузимају скоро пола милиона аудио, EPUB, PDF фајлова или видео-садржаја на знаковном језику. Стотине људи свакодневно затражи да неко с њима проучава Свето писмо.