Пређи на садржај

Пређи на садржај

Свето писмо — зашто треба да сазнате коју поруку преноси

Свето писмо — зашто треба да сазнате коју поруку преноси

Свето писмо — зашто треба да сазнате коју поруку преноси

● Свето писмо, то јест Библија, јесте најчитанија књига у читавој људској историји и многи је веома цене. Стављајући руку на њу, људи се на суду заклињу да ће говорити истину, а званичници да ће савесно обављати своју дужност. Најважније знање које човек може стећи налази се у Светом писму.

Многи ће се сложити с тим да би свет био бољи када би више људи читало Свето писмо и живело у складу с њим. Брошура од 32 стране под насловом Свето писмо — коју нам поруку преноси? може вам помоћи да сазнате о чему говори Свето писмо. Прва два дела ове брошуре говоре о томе како је Створитељ начинио рај за људе и како је тај рај био изгубљен. У следећим деловима се укратко говори о историји народа из ког је Бог подигао Владара свог Краљевства, путем ког ће бити обновљен рај на земљи.

Затим се говори о животу, служби, чудима, смрти и ускрсењу Исуса Христа, ког је Бог поставио за Владара. Наредна четири дела пружају динамичан преглед службе Исусових следбеника у првом веку. У њима се говори о вери коју су показали под тешким околностима, као и о списима које су записали под Божјим надахнућем. Одушевиће вас део „Земља постаје рај!“ у ком се налази богато илустрована последња страна, под насловом „Порука Светог писма — кратак преглед“.

Уколико желите ову брошуру, попуните приложени купон и пошаљите га на одговарајућу адресу с 5. стране овог часописа.

□ Без икакве обавезе, желим да добијем брошуру која је овде приказана.

□ Молим вас да ступите са мном у контакт ради бесплатног проучавања Библије.