Пређи на садржај

Пређи на садржај

28. ДЕО

Шта се може наћи на нашем веб-сајту?

Шта се може наћи на нашем веб-сајту?

Француска

Пољска

Русија

Исус Христ је својим следбеницима рекао: „Нека ваша светлост светли пред људима, да виде ваша добра дела и славе вашег Оца који је на небесима“ (Матеј 5:16). У ту сврху користимо савремену технологију, укључујући и интернет. Наш веб-сајт, jw.org, јесте званични извор информација на интернету о веровањима и активностима Јеховиних сведока. Шта се на њему налази?

Библијски одговори на најчешћа питања. Ту можете пронаћи одговоре на нека од најважнијих питања која људи постављају. На пример, трактати Да ли ће патњи икада доћи крај и Да ли ће се мртви икада вратити у живот? сада су преко интернета доступни на више од 600 језика. На веб-сајту можете наћи Свето писмо — превод Нови свет на преко 130 језика, као и многобројне публикације за проучавање Библије, укључујући и књигу Шта Библија заиста научава? и текућа издања Стражарске куле и Пробудите се! Многе од тих публикација могу се читати или слушати преко интернета или се могу преузети у MP3, PDF или EPUB формату. Можете чак и одштампати неке странице које бисте желели да покажете заинтересованим особама на њиховом језику. Видео-издања су доступна на многим знаковним језицима. Са нашег веб-сајта можете преузети снимке драмског читања Библије, библијске драме и предивну музику, у чему можете уживати у слободно време.

Тачне информације о Јеховиним сведоцима. На нашем сајту се налазе и најновије вести и видео-записи о нашем међународном делу проповедања, о догађајима који се односе на Јеховине сведоке и о нашим хуманитарним акцијама. Можете наћи обавештења о предстојећим конгресима и информације о томе како да ступите у контакт с нашим подружницама.

Посредством савремене технологије преносимо светло истине до најудаљенијих делова света. То је од велике користи за људе на свим континентима, укључујући и Антарктик. Молимо се да се „Јеховина реч брзо шири“ по целом свету, на Божју славу (2. Солуњанима 3:1).

  • Како још више људи захваљујући веб-сајту jw.org може сазнати библијску истину?

  • Шта бисте желели да потражите на нашем веб-сајту?