Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqipe e shenjave

Të kujtojmë vdekjen e Jezuit

Të kujtojmë vdekjen e Jezuit

Çdo vit, Dëshmitarët e Jehovait kujtojnë vdekjen e Jezuit sipas mënyrës që tha ai. (Luka 22:19, 20) Ju ftojmë përzemërsisht të jeni të pranishëm në këtë rast të rëndësishëm. Do të mësoni si mund të nxirrni dobi nga jeta dhe vdekja e Jezuit.