Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqipe e shenjave

Shërbimi ynë i Mbretërisë

Shërbimi ynë i Mbretërisë jep informacione për këto mbledhje të Dëshmitarëve të Jehovait: Studimi i Biblës në Kongregacion, Shkolla e Shërbimit Teokratik dhe Mbledhja e Shërbimit.

Shënim: Disa artikuj në versionin e gjuhës së shenjave mund të ndryshojnë nga versioni online.

Na vjen keq, për momentin ky lloj materiali nuk disponohet online në këtë gjuhë.

Materiali në këtë gjuhë disponohet në faqet vijuese: