Revistat tona biblike mund të shkarkohen në më shumë se 200 gjuhë përfshi një numër në gjuhën e shenjave. Kulla e Rojës tregon nën dritën e profecive të Biblës se ç’domethënie kanë ngjarjet botërore. Ajo i ngushëllon njerëzit me lajmin e mirë për Mbretërinë e Perëndisë dhe ndërton besimin te Fjala e Perëndisë. Zgjohuni! tregon se si të përballojmë problemet e sotme dhe ndërton besimin në premtimin e Krijuesit për një botë të re paqësore e të sigurt.

Zgjidh një gjuhë nga lista dhe shtyp Kërko për të parë revistat në atë gjuhë.