Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqipe e shenjave

Libra dhe broshura për studimin e Biblës

Këto video në gjuhën e shenjave i ndihmojnë njerëzit të studiojnë Biblën temë pas teme.

Zgjidh një gjuhë nga lista dhe kliko Kërko për të parë botimet në atë gjuhë.

PAMJA
Rrjetëz
Listë

Ftesa për përkujtimin 2017 (Gjuha e shenjave)

Ku gjejmë përgjigje për pyetjet e rëndësishme? (Fletushka nr. 37) [Gjuha e shenjave]

Disa përditësime që janë bërë te botimet dixhitale, mund të mos shfaqen ende në formatet e shtypura.