Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqipe e shenjave

Jeta dhe shërbimi ynë i krishterë—Fletëstudimi për mbledhje

Fletëstudimi për mbledhjen «Jeta dhe shërbimi» përmban programin dhe materialin e studimit për leximin javor të Biblës, si edhe një nga mbledhjet javore të Dëshmitarëve të Jehovait.

Na vjen keq, për momentin ky lloj materiali nuk disponohet online në këtë gjuhë.

Materiali në këtë gjuhë disponohet në faqet vijuese: