Kalo te përmbajtja

Kalo te menuja dytësore

Dëshmitarët e Jehovait

shqipe e shenjave

Drama biblike

Shkarko drama me mësime, të cilat bazohen në tregime biblike, dhe mëso për personazhe e ngjarje të rëndësishme biblike.

Zgjidh një gjuhë nga lista dhe kliko Kërko për të parë dramën në atë gjuhë.

Na vjen keq, për momentin ky lloj materiali nuk disponohet online në këtë gjuhë.

Materiali në këtë gjuhë disponohet në faqet vijuese: