Opsioni i thjeshtuar

Zgjidh gjuhën

Kalo te menuja dytësore

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

shqip

Video në JW.ORG

Eksploro videot tona online të renditura sipas temave. Shih ose shkarko video të bazuara në Bibël për familjet, adoleshentët dhe fëmijët. Shih video informuese për Dëshmitarët e Jehovait.

 

VIDEO ME METRAZH TË SHKURTËR

Hyrje për librin e Esterës

Ngjarjet dramatike në kohën e Esterës do të të forcojnë besimin tek aftësia që ka Perëndia Jehova ta shpëtojë popullin e tij nga sprovat sot.

VIDEO ME SKICIME

Dashuri apo fiksim?

Shih çfarë është fiksimi dhe dashuria e vërtetë.

VIDEO ME METRAZH TË SHKURTËR

Hyrje për librin e Nehemisë

Libri biblik i Nehemisë siguron mësime të vlefshme për gjithë adhuruesit e vërtetë sot.

BËHU MIK I JEHOVAIT

Mësoni përmendsh librat e Biblës (Pjesa 2)

Mëso radhën e librave në Shkrimet Hebraike nga Jeremia te Malakia.

RUSI

Gjykata e Taganrogut ndëshkon Dëshmitarët për aktivitet fetar

Të 16-të të pandehurit u shpallën fajtorë për aktivitet ekstremist. Është krijuar një precedent i rrezikshëm që aktiviteti fetar paqësor i Dëshmitarëve të Jehovait në Rusi të konsiderohet krim.

VIDEO ME METRAZH TË GJATË

Çfarë është dashuria e vërtetë?—Prezantimi i videos

Mund të nxirrni dobi nga parimet që tregohen në video, ndonëse e kuptojmë se anekënd botës ka zakone të ndryshme për t’u njohur me dikë me synimin për t’u martuar.

VIDEO ME METRAZH TË GJATË

Çfarë është dashuria e vërtetë?

Romancat e librave disa herë përfundojnë me thyerje zemre, kurse dashuria e vërtetë bazohet te parimet e qëndrueshme të Biblës.

VIDEO ME METRAZH TË SHKURTËR

Hyrje për librin e Ezdrës

Jehovai plotësoi premtimin për të liruar popullin e tij nga mërgimi në Babiloni dhe për të rivendosur adhurimin e vërtetë në Jerusalem.

KOREJA E JUGUT

Gjykata Kushtetuese shqyrton si i trajton Koreja e Jugut ata që refuzojnë për shkak të ndërgjegjes

Gjykata pezullon seancën për të hetuar nëse është në përputhje me kushtetutën ligji që ndëshkon ata që refuzojnë për shkak të ndërgjegjes.

RUSI

Rigjykimi i Dëshmitarëve të Jehovait në Taganrog—Kur do të marrë fund padrejtësia?

A do të burgosen 16 Dëshmitarët paqësorë në Rusi ngaqë praktikojnë besimin e tyre?

Opsion i thjeshtuar