Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Cookies dhe teknologji të ngjashme që përdoren në WOL.JW.ORG

Cookies dhe teknologji të ngjashme që përdoren në WOL.JW.ORG

Ka lloj-lloj cookies, që kryejnë funksione të ndryshme dhe në përgjithësi ta lehtësojnë përdorimin e sitit. Më poshtë përmenden disa shembuj si i përdorim cookies dhe teknologji të ngjashme.

Emri i Cookie (Cookies)

Qëllimi

Kohëzgjatja *

Lloji

fontScale

I jep përdoruesit mundësinë të personalizojë madhësinë e tekstit në sit.

1 vit

Funksional

audioPlayer

I jep përdoruesit mundësinë ta fshehë automatikisht panelin e kontrollit të audios.

1 vit

Funksional

audioContinuousPlay

I jep përdoruesit mundësinë ta çaktivizojë audion e një botimi që luhet pa ndërprerje.

1 vit

Funksional

prox

I jep përdoruesit mundësinë të përcaktojë modelin e sferës së kërkimit.

1 vit

Funksional

rank

I jep përdoruesit mundësinë të përcaktojë rendin e preferuar të rezultateve të kërkimit.

1 vit

Funksional

syncrsconf

Një nga mënyrat që e mundësojnë përdoruesin të zgjedhë një librari bazë që të shfaqë materiale në gjuhë të huaj.

1 vit

Funksional

synclib

Një nga mënyrat që e mundësojnë përdoruesin të zgjedhë një librari bazë që të shfaqë materiale në gjuhë të huaj.

1 vit

Funksional

synclang

Një nga mënyrat që e mundësojnë përdoruesin të zgjedhë një librari bazë që të shfaqë materiale në gjuhë të huaj.

1 vit

Funksional

synclocale

Një nga mënyrat që e mundësojnë përdoruesin të zgjedhë një librari bazë që të shfaqë materiale në gjuhë të huaj.

1 vit

Funksional

synclangsym

Një nga mënyrat që e mundësojnë përdoruesin të zgjedhë një librari bazë që të shfaqë materiale në gjuhë të huaj.

1 vit

Funksional

synclangscript

Një nga mënyrat që e mundësojnë përdoruesin të zgjedhë një librari bazë që të shfaqë materiale në gjuhë të huaj.

1 vit

Funksional

syncdir

Një nga mënyrat që e mundësojnë përdoruesin të zgjedhë një librari bazë që të shfaqë materiale në gjuhë të huaj.

1 vit

Funksional

rsconf

Një nga mënyrat që e mundësojnë përdoruesin të zgjedhë librarinë bazë.

1 vit

Funksional

lib

Një nga mënyrat që e mundësojnë përdoruesin të zgjedhë librarinë bazë.

1 vit

Funksional

lang

Një nga mënyrat që e mundësojnë përdoruesin të zgjedhë librarinë bazë.

1 vit

Funksional

locale

Një nga mënyrat që e mundësojnë përdoruesin të zgjedhë librarinë bazë.

1 vit

Funksional

ckLang

Një nga mënyrat që e mundësojnë përdoruesin të zgjedhë librarinë bazë.

1 vit

Funksional

dir

Një nga mënyrat që e mundësojnë përdoruesin të zgjedhë librarinë bazë.

1 vit

Funksional

script

Një nga mënyrat që e mundësojnë përdoruesin të zgjedhë librarinë bazë.

1 vit

Funksional

rb

I jep përdoruesit mundësinë të zgjedhë nëse do të shfaqë ruby text kur është i disponueshëm.

1 vit

Funksional

rbMsg

I jep përdoruesit mundësinë ta heqë mesazhin që tregon se ruby text është i disponueshëm.

1 vit

Funksional

glossaryFilter

I jep përdoruesit mundësinë të ruajë parametrat e filtrimit për termat e fjalorthit.

1 vit

Funksional

audioLanguage

Një nga mënyrat që i jep përdoruesit mundësinë të ruajë gjuhën e preferuar për audion.

1 vit

Funksional

audioLanguageName

Një nga mënyrat që i jep përdoruesit mundësinë të ruajë gjuhën e preferuar për audion.

1 vit

Funksional

showStudy

I jep përdoruesit mundësinë të zgjedhë nëse do që t’i shfaqet paneli i studimit kur të hapë një faqe.

1 vit

Funksional

binavview

I jep përdoruesit mundësinë të zgjedhë pamjen që do të ketë faqja e lundrimit të Biblës.

1 vit

Funksional

oldIe

I jep përdoruesit që përdor versione të vjetra të Internet Explorer, mundësinë për të konfirmuar se e ka lexuar mesazhin e paralajmërimit.

1 vit

Funksional

preferredVideoResolution

I jep përdoruesit mundësinë të ruajë rezolucionin e preferuar të videos.

1 vit

Funksional

mru

I jep përdoruesit mundësinë të shohë një listë me libraritë që janë përdorur së fundmi.

E pacaktuar (memorie lokale)

Funksional

Shih edhe «Cookies dhe teknologji të ngjashme që përdoren në disa nga sitet tona».

^ par. 6 Kohëzgjatja quhet e «E pacaktuar (memorie lokale)» kur të dhënat ruhen në motorin e arkivimit të shfletuesit dhe jo si një cookie. Të dhënat e ruajtura në këtë mënyrë qëndrojnë aty për një kohë të pacaktuar, derisa përdoruesi të fshijë historikun e shfletuesit.