Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Cookies dhe teknologji të ngjashme që përdoren në TV.JW.ORG

Cookies dhe teknologji të ngjashme që përdoren në TV.JW.ORG

Ka lloj-lloj cookies, që kryejnë funksione të ndryshme dhe në përgjithësi ta lehtësojnë përdorimin e sitit. Më poshtë përmenden disa shembuj si i përdorim cookies dhe teknologji të ngjashme.

Emri i Cookie (Cookies)

Qëllimi

Kohëzgjatja *

Lloji

INSIGHT_CLIENT_ID, SESSION_COUNT, insight-${featureID}-usageInfo

Përdoret për të mbledhur informacione për mënyrën si e përdor dikush sitin. Ky informacion përdoret për të përpiluar raporte dhe për të përmirësuar sitin. Informacioni mblidhet në mënyrë anonime dhe përfshin llojin e shfletuesit të Internetit, pajisjen që përdor dikush, vendin nga është futur në sit, sa herë e ka përdorur sitin ose një veçori të tij dhe sa gjatë i përdor disa veçori specifike të sitit.

E pacaktuar (memorie lokale)

Analitik

LANGUAGE

I jep përdoruesit mundësinë të lidhet menjëherë me sitin https://tv.jw.org/ në gjuhën që ka zgjedhur më parë

E pacaktuar (memorie lokale)

Funksional

FAVORITE_CHANNEL

I jep përdoruesit mundësinë të shohë automatikisht kanalin e preferuar kur zgjedh «Streaming».

E pacaktuar (memorie lokale)

Funksional

LAST_STREAMING_CHANNEL

Përdoret bashkë me FAVORITE_CHANNEL. I jep përdoruesit mundësinë të kthehet te kanali i fundit që ka parë nëse ka përzgjedhur opsionin ‘i fundit që është parë’.

E pacaktuar (memorie lokale)

Funksional

MEDIA:${mediaID}

I jep përdoruesit mundësinë të luajë sërish një program audio ose video aty ku e ka lënë.

E pacaktuar (memorie lokale)

Funksional

PREFERRED_RESOLUTION

I jep përdoruesit mundësinë t’i shohë automatikisht programet në rezolucionin e preferuar.

E pacaktuar (memorie lokale)

Funksional

SUBTITLES

I jep përdoruesit mundësinë të shohë automatikisht një video me ose pa titra.

E pacaktuar (memorie lokale)

Funksional

Shih edhe «Cookies dhe teknologji të ngjashme që përdoren në disa nga sitet tona».

^ par. 6 Kohëzgjatja quhet e «E pacaktuar (memorie lokale)» kur të dhënat ruhen në motorin e arkivimit të shfletuesit dhe jo si një cookie. Të dhënat e ruajtura në këtë mënyrë qëndrojnë aty për një kohë të pacaktuar, derisa përdoruesi të fshijë historikun e shfletuesit.