Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Përdorimi i JW.ORG

Përdorimi i JW.ORG

Përfito sa më shumë prej jw.org duke mësuar të përdorësh veçoritë e tij.

Si të gjesh një botim

Gjej botimin që po kërkon me këta hapa të thjeshtë. Mëso si të kërkosh për një titull, një numër reviste, një format të disponueshëm, ose për përmbajtje të caktuar në jw.org.

Si të gjesh material në një gjuhë tjetër

Mëso si të ndryshosh gjuhën e sitit e si të hapësh një faqe ose të kërkosh për një botim në një gjuhë tjetër.

Si të përdorësh JW.ORG në një pajisje portative

Mëso si të lundrosh në menutë, botimet dhe Biblën online, ose të dëgjosh incizimin audio të një artikulli.

Të përdorim Zemra ime i këndon Jehovait

Mëso si të përdorësh formatet dixhitale në të cilat disponohet libri i këngëve.

Pyetje që bëhen shpesh​—JW.ORG

Gjej përgjigjet e pyetjeve më të zakonshme.