Kalo te përmbajtja

Mësimi 44: Mos u dorëzo!

Mësimi 44: Mos u dorëzo!

Jezui vazhdoi të predikonte edhe pse disa njerëz nuk e dëgjuan. Edhe ti mund t’ia dalësh.

Mund të të pëlqejë edhe . . .

BËHU MIK I JEHOVAIT

Mos u dorëzo!

Danieli dhe Sara imituan Jezuin që nuk u dorëzua kurrë. Edhe ti mund t’ia dalësh!