Kalo te përmbajtja

Mos u dorëzo!

Mos u dorëzo!

Danieli dhe Sara nuk u dorëzuan në shërbim. Si mund t’i imitosh?

Mund të të pëlqejë edhe . . .

BËHU MIK I JEHOVAIT

Mos u dorëzo!

Si ndihesh kur njerëzit s’kanë qejf të dëgjojnë lajmin e mirë? Shiko çfarë bëjnë Danieli me Sarën.

SERI ME ARTIKUJ

Mëso nga miqtë e Jehovait—Fletë për të mësuar

Përdorini këto fletë për të mësuar që të rikrijoni skena nga seria Mëso nga miqtë e Jehovait dhe diskutojini mësimet kyçe me fëmijët tuaj.

MËSIME NGA BIBLA

Video dhe fletë për të mësuar për fëmijë

Përdor këto video të bazuara në Bibël dhe këto fletë zbavitëse për të mësuar që t’u ngulitësh fëmijëve vlera të bazuara në Bibël.