adoleshentët

TË RINJTË PYESIN

Pse të shkoj në mbledhje në Sallën e Mbretërisë?

Dy herë në javë Dëshmitarët e Jehovait mbajnë mbledhje në vendet e tyre të adhurimit, që quhen Salla Mbretërie. Çfarë bëhet atje dhe si mund të nxjerrësh dobi nga mbledhjet?