Kalo te përmbajtja

21 PRILL 2017
MATERIALE TË REJA

Vendimi i Gjykatës së Lartë Ruse–Video me përditësimin e fundit

Vendimi i Gjykatës së Lartë Ruse–Video me përditësimin e fundit

Më 20 prill 2017 Gjykata e Lartë e Federatës Ruse vendosi kundër Dëshmitarëve të Jehovait, duke mbështetur padinë e paraqitur nga Ministria e Drejtësisë për të mbyllur Qendrën e tyre Administrative. Dëshmitarët po planifikojnë ta apelojnë vendimin.

Për më shumë detaje për këtë vendim dhe për përgjigjen e Trupit Udhëheqës të Dëshmitarëve të Jehovait, shihni një video me përditësimin e funditJW Broadcasting.