Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

MATERIALE TË REJA

Raportet për vendet përfshihen te raporti për vitin e shërbimit 2017

Raportet për vendet përfshihen te raporti për vitin e shërbimit 2017

Te Raporti botëror i Dëshmitarëve të Jehovait për vitin e shërbimit 2017 tani është përfshirë një tabelë e hollësishme për aktivitetin e Dëshmitarëve të Jehovait në vende dhe territore të ndryshme. Kjo tabelë zëvendëson një tabelë të ngjashme që më parë botohej te Libri vjetor i Dëshmitarëve të Jehovait.

Shih tabelën për raportet e vendeve dhe të territoreve.