Për JW Broadcasting online dhe në Amazon Fire TV tani disponohet opsioni Kërko. Më vonë ky opsion do të disponohet edhe në JW Broadcasting për Roku dhe për Apple TV. Shih udhëzimet online që të mësosh si ta përdorësh opsionin Kërko.