Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

3 KORRIK 2017
MATERIALE TË REJA

Pjesa e re «Mjete për studimin e Biblës»

Pjesa e re «Mjete për studimin e Biblës»

Tani, në sitin jw.org është shtuar një pjesë e re te «Mësime biblike», që quhet «Mjete për studimin e Biblës». Ajo përmban botime, video dhe mjete të tjera për studimin e Biblës. Pjesa «Mjete për studimin e Biblës» përmban edhe udhëzues për studim, që bazohen te libri Çfarë mëson vërtet Bibla?, të cilat më parë ndodheshin te pjesa «Adoleshentët».

Eksploro pjesën «Mjete për studimin e Biblës».