Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

3 NËNTOR 2017
MATERIALE TË REJA

Pamja e re e faqes «Gjej një mbledhje»

Pamja e re e faqes «Gjej një mbledhje»

Faqja «Gjej një mbledhje» në jw.org është rimodeluar. Tani në të njëjtën faqe mund të kërkosh për mbledhjet e kongregacionit, asambletë qarkore dhe kongreset. Përmirësimet e tjera të kësaj faqeje të lejojnë të shohësh vendndodhje të ndryshme në hartë, të ngushtosh kërkimin dhe ta përdorësh më lehtë këtë faqe në pajisjen tënde portative.

Shko te faqja «Gjej një mbledhje».