Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

17 SHTATOR 2018
MATERIALE TË REJA

Përkthimi Bota e Re prezantohet në katër gjuhë

Përkthimi Bota e Re prezantohet në katër gjuhë

Më 14 shtator 2018, Shkrimet e Krishtere Greke—Përkthimi Bota e Re, u prezantua në gjuhën kikambe, në Maçakos të Kenias, dhe në gjuhën nianeke, në Lubango të Angolës. Po atë ditë, në Kiambu, Kenia, Përkthimi Bota e Re i plotë u prezantua në gjuhën kikuju. Dy ditë më vonë, në Manilë, Filipine, botimi i rishikuar i Përkthimit Bota e Re doli në gjuhën iloke. Përkthimi Bota e Re ka dalë i plotë ose i pjesshëm në 172 gjuhë, përfshirë 15 rishikime të plota të bazuara në botimin e 2013-s.