Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

17 DHJETOR 2018
MATERIALE TË REJA

Prezantohet Përkthimi Bota e Re në gjuhën kabije dhe në gjuhën spanjolle të shenjave

Prezantohet Përkthimi Bota e Re në gjuhën kabije dhe në gjuhën spanjolle të shenjave

Më 16 dhjetor 2018, në Kará të Togos u prezantua Shkrimet e Krishtere Greke—Përkthimi Bota e Re në gjuhën kabije. Po në këtë datë, në Madrid të Spanjës, u prezantuan librat e Mateut dhe të Gjonit të Përkthimit Bota e Re në gjuhën spanjolle të shenjave. Përkthimi Bota e Re është përkthyer i plotë ose pjesërisht në 178 gjuhë.