Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

MATERIALE TË REJA

Del Përkthimi Bota e Re në gjuhën peruane të shenjave

Del Përkthimi Bota e Re në gjuhën peruane të shenjave

Më 22 prill 2018 në Limë, Peru, dolën në gjuhën peruane të shenjave librat e Mateut dhe të Gjonit nga Shkrimet e Shenjta—Përkthimi Bota e Re. Përkthimi Bota e Re ka dalë i plotë ose pjesërisht në 165 gjuhë.