Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

4 MARS 2019
MATERIALE TË REJA

Ndryshim për gjuhët e sitit

Ndryshim për gjuhët e sitit

Sistemi i gjuhëve në të cilën disponohen botimet në sitin tonë është ndryshuar. Gjuhët që kanë disa alfabete, nuk do të dalin më si gjuhë më vete në opsionin «Zgjidh gjuhën tënde». Për shembull, serbisht (cirilike) dhe serbisht (romane) do të numërohen si një gjuhë dhe jo dy. Si rezultat numri i gjuhëve që del në opsionin «Zgjidh gjuhën tënde» është zvogëluar. Ndryshime të ngjashme do të bëhen më vonë për BIBLIOTEKËN ONLINE Watchtower dhe për aplikacionin JW Library.