Kalo te përmbajtja

Mjete për studimin e Biblës

Këto mjete dhe burime për studimin e Biblës mund të të ndihmojnë ta studiosh Biblën në një mënyrë që të kënaq e të motivon gjithnjë e më shumë.

MËSIME THELBËSORE NGA BIBLA

A e pranon Perëndia përdorimin e shëmbëlltyrave kur e adhurojmë?

A mund të na ndihmojnë t’i afrohemi një Perëndie të cilin nuk e shohim?

MËSIME THELBËSORE NGA BIBLA

A e pranon Perëndia përdorimin e shëmbëlltyrave kur e adhurojmë?

A mund të na ndihmojnë t’i afrohemi një Perëndie të cilin nuk e shohim?

Studio me një mësues personal

Pse ta studiosh Biblën?

Bibla po u jep përgjigje për pyetjet e rëndësishme të jetës miliona njerëzve anembanë botës. A dëshiron të jesh mes tyre?

Si zhvillohet një studim biblik?

Dëshmitarët e Jehovait janë të njohur kudo për programin falas të studimit të Biblës që ofrojnë. Shiko si zhvillohet.

Kërko një takim me Dëshmitarët e Jehovait

Diskuto për një temë nga Bibla me Dëshmitarët e Jehovait ose provo programin tonë falas të studimit të Biblës.

Përdor falas burime për studimin e Biblës

Udhëzues për studim

Botime

Një lajm i mirë nga Perëndia

Cili është lajmi i mirë nga Perëndia? Pse mund t’i besojmë? Kjo broshurë u përgjigjet pyetjeve të zakonshme për Biblën.

Çfarë na mëson Bibla?

Ky mjet për studimin e Biblës të ndihmon të mësosh çfarë thotë Bibla për tema të ndryshme, si: pse vuajmë, çfarë ndodh pas vdekjes, si të kemi familje të lumtur dhe të tjera.

Studio në mbledhjet tona

Ndiq mbledhjet e Dëshmitarëve të Jehovait

Informohu ku mblidhemi dhe si adhurojmë. Të gjithë mund të vijnë dhe nuk mblidhen para.

Burime të tjera

Përgjigje për pyetje rreth Biblës

Përgjigje të bazuara në Bibël për pyetje rreth Perëndisë, Jezuit, familjes, vuajtjeve etj.

Shpjegim i vargjeve të Biblës

Zbulo kuptimin e vërtetë të vargjeve dhe të shprehjeve më të njohura të Biblës.

JW Library

Lexo dhe studio Biblën duke përdorur Përkthimin Bota e Re. Krahaso disa përkthime të Biblës me njëra tjetrën.

Biblioteka Online (hap dritare të re)

Kërko tema biblike online duke përdorur botime të Dëshmitarëve të Jehovait.