Kalo te përmbajtja

Historia dhe Bibla

Mënyra si është ruajtur, përkthyer e shpërndarë Bibla, është unike. Gjithashtu, zbulime të reja vazhdojnë të vërtetojnë saktësinë e saj historike. Pavarësisht nga prejardhja jote fetare, do të shohësh që Bibla është komplet ndryshe nga librat e tjerë.

PËRGJIGJE PËR PYETJE RRETH BIBLËS

A janë të sakta tregimet e Biblës për jetën e Jezuit?

Shqyrto disa fakte për tregimet e ungjijve dhe për dorëshkrimet më të vjetra që njihen.

PËRGJIGJE PËR PYETJE RRETH BIBLËS

A janë të sakta tregimet e Biblës për jetën e Jezuit?

Shqyrto disa fakte për tregimet e ungjijve dhe për dorëshkrimet më të vjetra që njihen.

Botime

Bibla: Cili është mesazhi i saj?

Cili është mesazhi kryesor i Biblës?